Orthodontist 

An internal remodel, rear extension and loft conversion.

Satish Jassal Architects have produced designs to remodeled and extend a busy orthodontist clinic. The clinic was established within a former semi detached house. The orthodontists wanted to expand and extend the existing clinic in order to accommodate :

•           The addition of two orthodontist chairs and orthodontists.

•           Provision of faculties for disabled patients.

•           Provision of faculties for staff welfare.

•           Provision of education faculties. 

•           A private patient consultation area.

•           A specialist denture workshop.

•           Improved waiting and reception areas.

We achieved this by reorganising the existing internal layout, creating a rear extension and rear loft conversion. 

Orthodontist Clinic
 
 
Orthodontist
Orthodontist

 

Orthodontist

Orthodontist